Vacature directeur Vierkant voor Wiskunde

Vierkant voor Wiskunde is een kleine stichting met als doel het promoten van wiskunde onder jongeren van 10 tot 18 jaar. Een belangrijke activiteit is het organiseren van wiskundezomerkampen. Iedere jaar gaan er ongeveer 160 deelnemers mee, verdeeld over 3 kampen, onder begeleiding van een groep van bijna 70 vrijwilligers. Daarnaast is Vierkant een kleine uitgever van wiskunde verbredingsmateriaal, dat ingezet kan worden naast de bestaande lesmethoden voor jongeren die graag extra uitgedaagd worden.

Met ingang van aankomende zomer is het bestuur van Vierkant op zoek naar een nieuwe directeur, voor (maximaal) 2 dagen per week. Bent u enthousiast over wiskunde, wilt u dit enthousiasme graag overdragen aan jongeren en geinteresseerd in deze leuke, afwisselende baan, dan wordt u van harte uitnodigen om te reageren. Kijk hier voor meer informatie.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.