Afgestudeerden Wiskunde hebben geen spijt van studiekeuze

SEO Economisch Onderzoek brengt jaarlijks in opdracht van weekblad Elsevier de arbeidsmarktpositie in kaart van pas afgestudeerde hoger opgeleiden. In het onderzoek worden achtduizend afgestudeerden van de Nederlandse hogescholen en universiteiten ondervraagd door middel van een schriftelijke enquête. Centraal in het onderzoek staat de vraag met welke studie afgestudeerden uit het hoger onderwijs op dit moment de beste papieren hebben op de arbeidsmarkt. Vandaar ook de naam van het onderzoek: ‘Studie & Werk’.

Uit het rapport van 2016 blijkt dat afgestudeerde wiskundigen geen spijt hebben van hun studiekeuze. Klik hier voor de tabel met de volledige cijfers.

Voor het volledige rapport Studie en Werk 2016 klikt u hier.
Het rapport Studie en Werk 2017 is hier te downloaden.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.