Huldiging van de IMO-medaillewinnaars namens PWN

Op 11 november werden de medaillewinnaars van de Internationale Wiskunde Olympiade 2017 gehuldigd namens PWN. De IMO vond dit jaar plaats in Rio de Janeiro, van 12 t/m 23 juli.
De medaille winnaars werden gehuldigd door Jan Karel Lenstra. Tevens ontvingen zij een geldprijs.

De prijswinnaars zijn:

РGabriel Visser, goud (25 punten): studeert nu wiskunde in Delft; deed vorig jaar ook al aan de IMO mee en had toen brons.

РMatthijs van der Poel, zilver (24 punten): is nu nog maar vijfdeklasser, dus heeft nog twee keer de gelegenheid om mee te doen; was vorig jaar mee naar de IMO als zevende leerling, als winnaar van de zogenaamde aanmoedigingsprijs.

РLevi van de Pol, zilver (20 punten): was vorig jaar nog vierdeklasser, maar heeft inmiddels eindexamen wiskunde gedaan en studeert nu wiskunde in Utrecht; deed vorig jaar ook al aan de IMO mee en had toen brons.

РWard van der Schoot, brons (17 punten): studeert nu in Cambridge; is speciaal overgekomen om de prijs in ontvangst te nemen.

Op de foto staan van links naar rechts: Levi van de Pol, Gabriel Visser, Jan Karel Lenstra, Matthijs van der Poel en Ward van der Schoot

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.