Presentatie van rapport “The Era of Mathematics” in House of Lords, Londen

Afgelopen donderdag is in het House of Lords (Londen) het rapport “The Era of Mathematics” gepresenteerd door Prof. Philip Bond. Dit rapport is het resultaat van 2 jaar onderzoek in het Verenigd Koninkrijk over de rol van wiskunde in de steeds meer door innovatie geleide maatschappij. Er komen verschillende wetenschappers aan het woord, er worden diverse aspecten belicht en er worden aanbevelingen gedaan. Algemeen wordt het als een erg belangrijk rapport gezien dat zeker zijn weerslag zal hebben op de wiskunde in het Verenigd Koninkrijk, en de financiering daar van.

Het rapport is te downloaden via de volgende link:
https://epsrc.ukri.org/newsevents/pubs/era-of-maths/

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.