ENW publiceert strategisch manifest 2019-2022 Ongebaande paden

NWO-domein Exacte en Natuurwetenschappen heeft op basis van de nieuwe strategie van NWO en input van haar stakeholders een strategisch manifest opgesteld. In dit document, getiteld ‘Ongebaande paden’, schetst het bestuur de koers voor ENW voor de komende drie jaar.

Waarnemend voorzitter van het bestuur, Niek Lopes Cardozo blikt vooruit: “Het is heel goed dat we voor het nieuwe, gezamenlijke ENW-veld een uitwerking van de NWO-strategie hebben. We hebben een flink aantal concrete beleidsvoornemens kunnen formuleren waar we mee aan de slag gaan – samen met het bureau en de adviestafels. De veranderingen in de wetenschapsfinanciering leiden er ook toe dat we echt anders te werk moeten gaan. De afgelopen maanden hebben velen uit het veld meegedacht met het bestuur en het bureau om te komen tot dit manifest. Dat waarderen we zeer en heeft ons echt geholpen. Het bestuur zal intensief contact met de stakeholders onderhouden en hen via de nieuwsbrief informeren over wat ons bezighoudt en welke keuzes wij maken.

Voor meer informatie: klik hier

Download hier het manifest 2019-2022: Ongebaande paden

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.