Feestelijke bijeenkomst IMO medaillisten

Het Nederlandse team bij de IMO afgelopen zomer in Bath, Verenigd Koninkrijk is gedeeld 37e geworden van de 112 deelnemende landen.Op 8 november werden de medaillisten door PWN in het zonnetje gezet. Na een korte terugblik op de IMO en de daaraan voorafgaande teamtrainingsweek heeft voorzitter Sjoerd Verduyn Lunel de vijf IMO-medaillewinaars gehuldigd. Er waren afgelopen zomer 156 deelnemers met een bronzen medaille (17 punten of meer), 94 met een zilveren medaille en 52 met een gouden medaille. Op de foto de trotse Nederlandse medaillisten.

Van links naar rechts:
Sjoerd Verduyn Lunel, voorzitter PWN
– Richard Wols, brons (21 punten), studeert nu wiskunde en natuurkunde in Utrecht
– Jippe Hoogeveen, brons (18 punten), zit nu in 6 vwo
– Jovan Gerbscheid, brons (19 punten), zit nu in 6 vwo
– Jesse Fiti鬠brons (21 punten), zit nu in 6 vwo
Niet op de foto, maar wel op de achtergrondslide:
– Matthijs van der Poel, zilver (28 punten), studeert nu wiskunde in Cambridge

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.