Grote financiële impuls voor de wiskunde in het VK

Als onderdeel van een pakket van aankondigingen heeft de Britse regering extra financiering voor het vakgebied wiskunde aangekondigd. De belangrijke financiering die premier Boris Johnson op maandag 27 januari 2020 heeft aangekondigd, zal een aanzienlijke impuls geven aan de toonaangevende gemeenschap van de Britse wiskundige wetenschappen in de wereld, waardoor de steun voor deze belangrijke discipline zal toenemen en het aantal opgeleide wiskundigen zal toenemen. De extra financiering van maximaal £300 miljoen zal de huidige financiering voor de wiskunde, geleverd door de Engineering and Physical Sciences Research Council (EPSRC), onderdeel van het UK Research and Innovation (UKRI), meer dan verdubbelen.
Lees hier het hele bericht.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.